Om rødding farvehandel

I august 1986, slog Laila og Leif Petersen dørene op som indehavere af Rødding Farvehandel, som har ligget på adressen, Sønderalle 5, siden 1920 – der er dog bygget til siden.

I 2016 er det Laila og Leif´datter Maria der står i spidsen for butikken. Maria har siden barnsben været en del at butikken og kom selv i lærer i butikken i 1996.

For rødding farvehandel er kvalitet alt overskyggende. Vi sætter en stor ære i at give kunderne en optimal og venlig betjening, samt sælge de bedste produkter på markedet – f.eks. har vi for et par år siden skiftet farveleverandør til Gjøco, som er et norsk farvefirma, der sælger super gode dækkende produkter, som kunderne sætter stor pris på – og som vi kan stå inde for, lyder det fra Maria.

Servicen gælder også vores ’fleksible’ åbningstider. Vi har normale forretningsåbningstider, men står man en aften – eller en lørdag eftermiddag – og mangler maling, så er vi klar til at hjælpe – dog aldrig om søndagen, da holder vi lukket.

Ferie er heller ikke noget vi kender til – også her har vi et gammelt princip: vi holder ferie mellem jul og nytår, bliver der sagt med en bestemthed i stemmen.